ikbeleefgorinchem.nl

 

THEATER / FILM


 

Kader_Roxy.jpg

Even naar de Roxy

Vue-bioscoop

 

Hét filmtheater van Gorinchem is de Vue-bioscoop aan de Appeldijk, ook wel bekend als 'de Roxy'. Hier vind je altijd de nieuwste films, ook in 3D. Hou de maandagavondspecial in de gaten. Kijk op de site voor het actuele filmprogramma!

 

-> Lees verder bij vuecinemas.nl 

Kader_Theater_Pand.png

Niet voor de kleintjes

Monkey Musical - Visserslaan

18, 19, 20 juni

 

Dit jaar brengt Monkey Musical een voorstelling met poppen. De oplettende kijker zou zich zomaar eens op de set van Sesamstraat kunnen wanen. Maar waar is Pino? Waar is meneer Aart? En, waar zijn de kinderen? Tja, de Visserslaan is een heel andere straat dan Sesamstraat. Andere bewoners, en heel andere onderwerpen. En wat doet Bonnie St Claire hier tussen? Let op: niet geschikt voor de jongste kijkertjes!

Theater 't Pand, Korenbeurs 3-5 , Gorinchem
zo 15.30, 20.30 ma-di 20.30

-> Lees verder 
 

Kader_Nieuwe_Doelen.png

Twee voorstellingen

Balletschool Papillon - Animation

24 juni

 

De leerlingen van Balletschool Papillon geven twee keer op het podium van De Nieuwe Doelen hun eindpresentatie. De jongste leerlingen zijn pas vier jaar oud, oplopend tot de tieners. Klassiek ballet en hip hop, muziektheater en popdance, showmusicaldans en streetdance: een breed palet aan dansstijlen geeft kleur aan de voorstellingen, die geschikt zijn voor het hele gezin.

De Nieuwe Doelen, Haarstraat 64, Gorinchem
13.00, 16.00

-> Lees verder