ikbeleefgorinchem.nl

 

THEATER / FILM


 

Kader_Roxy.jpg

Even naar de Roxy

Vue-bioscoop

 

Hét filmtheater van Gorinchem is de Vue-bioscoop aan de Appeldijk, ook wel bekend als 'de Roxy'. Hier vind je altijd de nieuwste films, ook in 3D. Hou de maandagavondspecial in de gaten. Kijk op de site voor het actuele filmprogramma!

 

-> Lees verder bij vuecinemas.nl 

Kader_Filmhuis_Pand.png

Schipbreukelinge

Filmhuis - The red turtle

12 december

 

Animatiefilm. Een schipbreukeling moet overleven op een tropisch eiland dat alleen bevolkt wordt door schildpadden, krabben en vogels. Hij zal zich moeten aanpassen om te kunnen overleven, hetgeen niet meevalt. Het verhaal betreft, zonder gesproken woord, de verschillende 'grote' fases die de schipbreukeling ondergaat.

Theater 't Pand, Korenbeurs 3-5, Gorinchem
20.15

-> Lees verder 
 

Kader_Peeriscoop.png

Try-out

Loes Luca & Art-Jan de Vries - Zes danslessen in zes weken

12 december

 

Lily, een markante oudere dame, neemt dansles aan huis terwijl haar man afwezig is. Michael, haar jonge dansleraar, laat zijn zieke vrouw thuis achter en geeft danslessen aan onbekenden. Beurtelings vitaal, gevoelig en vilein: Loes Luca ís Lily ten voeten uit.

Theater Peeriscoop, Boerenstraat 11B, Gorinchem
20.30

-> Lees verder 

Kader_Theater_Pand.png

Drie talenten

AKF Finalistentournee 2017

15 december

 

Het AKF biedt kleinkunst- en cabarettalenten een uitgebreid ontwikkelingstraject binnen de Nederlandse theaterwereld. Na een intensieve voorselectie, een landelijke try-outtournee, Ramses Shaffy Masterclasses, de halve finales in Theater Bellevue en de grote finale in De Kleine Komedie, presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival tijdens de finalistentournee de finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2017. Deze drie talenten hebben bewezen thuis te horen op het podium. Maak kennis met de nieuwe generatie kleinkunstenaars en cabaretiers en zie op een avond maar liefst drie voorstellingen!

Theater 't Pand, Korenbeurs 3-5, Gorinchem
20.30

-> Lees verder 
 

Kader_Theater_Pand.png

Nu, nu, nu

Pepijn Schoneveld - Stante Pede

16 december

 

Pepijn Schoneveld is er weer. En nu heeft hij een nieuwe show die Stante Pede heet. Stante pede betekent op staande voet, nu. Want alles moet nu, meteen, zo snel mogelijk. Nu, nu, nu. Terwijl hij juist in het nu probeert te zijn. Daar is het namelijk veel leuker. Dus kom nu.

Theater 't Pand, Korenbeurs 3-5, Gorinchem
20.30

-> Lees verder 

Kader Kerstgeheim van Gorinchem.png

Vier voorstellingen

Het Kerstgeheim van Gorcum

23, 27, 29, 30 december

 

Theater Peeriscoop presenteert ook dit jaar weer een eigen Kerstbelevenis voor jong en oud. Vertellers, muzikanten en acteurs nemen het publiek mee in een spannend avontuur. Want het inktzwarte water heet niet voor niets De Duveltjesgracht. Daar sluimert al eeuwen een vreselijk geheim... Vier voorstellingen!

Theater Peeriscoop, Boerenstraat 11B, Gorinchem
15.00

-> Lees verder