ikbeleefgorinchem.nl

 

THEATER / FILM


 

Kader_Roxy.jpg

Even naar de Roxy

Vue-bioscoop

 

Hét filmtheater van Gorinchem is de Vue-bioscoop aan de Appeldijk, ook wel bekend als 'de Roxy'. Hier vind je altijd de nieuwste films, ook in 3D. Hou de maandagavondspecial in de gaten. Kijk op de site voor het actuele filmprogramma!

 

-> Lees verder bij vuecinemas.nl 

Kader_Nieuwe_Doelen.png

Comedy met comedians...

The Comedy Roadshow

8 september

 

Op een vrijdagavond bezorgen smaakmakende comedians je een avond vol comedy. Droog of sappig, intelligent of plat; alle soorten humor komen voorbij. Speciaal geselecteerd door theater de Nieuwe Doelen in samenwerking met the Comedy Café Amsterdam, met: Vincent Geers, Riza Tisserand, Bart Melief en Roel C. Verburg.

De Nieuwe Doelen, Haarstraat 64, Gorinchem
20.30

-> Lees verder 
 

Kader_Javier_Guzman.jpg

Uitverkocht!

Javier Guzman - Ga-Bie-Jer

9 september

 

Na het zien van zijn eerdere, persoonlijke en geëngageerde shows denkt u Javier Guzman misschien te kennen. Maar de cabaretier grijpt zijn achtste avondvullende voorstelling aan om zich opnieuw voor te stellen. Uitverkocht!

Theater 't Pand, Korenbeurs 3-5, Gorinchem
20.30

-> Lees verder 

Kader_Theater_Pand.png

Mix balkan, tango en humor

Maartje & Kine - Vibrato!

15 september

 

Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek, folk en tango - en je hebt Maartje & Kine! Met hun eerste show Vreemd Folk veroverden ze de harten van velen en met hun tweede show De Goldberg Machine over hun fascinatie voor technologie - bevestigden ze hun unieke muzikaliteit en humor. In Vibrato! willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat en vertrouwen in angst.

Theater 't Pand, Korenbeurs 3-5, Gorinchem
20.30

-> Lees verder 
 

Kader_Andermans_veren.jpg

Kleinkunstparels

Andermans Veren Live! - Er mag zovéel niet

16 september

 

Een muzikaal cabaretgezelschap dat het Nederlandstalige theaterlied levend houdt. Samen met Kick van der Veer zoeken ze aan de hand van een thema de mooiste, grappigste en vreemdste liedjes van de afgelopen 100 jaar bij elkaar. Na 'Kijk omhoog!', 'Voor de prijzen en de roem' en 'Er is altijd een derde' komt het gezelschap met hun vierde programma: 'Er mag zovéel niet'. Zing mee met oude hits, lach om vergeten nummers en laat je verrassen door onbekende kleinkunstparels.

Theater 't Pand, Korenbeurs 3-5, Gorinchem
20.30

-> Lees verder