ikbeleefgorinchem.nl

 

MUZIEK


 

Kader Pogo.png

Gillende gitaren

The Voynich Code

26 mei

 

De Portugese technical deathcore machine The Voynich Code brengt hun lang verwachte debuutalbum "Aqua Vitae" uit. Deze release wordt hard gevierd met een 15-daagse Europese tour samen met Noise Trail Immersion, en de heren doen ook Gorinchem aan.

Podium Gorcum, Haarsekade 120, Gorinchem
20.30

-> Lees verder 

Kader Pogo.png

Uitstekende acts

Voorronde Dutch Blues Challenge

27 mei

 

De voorronde in Gorcum wordt een zeer speciale bluesavond. De zaal wordt omgebouwd tot een soort Amerikaanse bluesclub met zitjes, waar je rustig kunt genieten van zes uitstekende acts. Geen ruige bands, maar ingetogen blues door solisten en duo’s. Een echte avond luisterblues dus.

Podium Gorcum, Haarsekade 120, Gorinchem
20.00

-> Lees verder 
 

Kader Pogo.png

Rockchicks

Courage My Love

28 mei

 

Courage My Love is opgericht in 2009 in Canada. De kern van de groep zijn de tweelingzussen Mercedes Arn-Horn en Phoenix Arn-Horn. Beide zijn klassiek geschoold in de zang, piano, gitaar en cello. Inmiddels is hun nieuwste album ‘Synthesia’ uitgebracht en komen ze voor hun 2e Europe Tour opnieuw terug naar Podium Gorcum voor een BeNeLux exclusive show.

Podium Gorcum, Haarsekade 120, Gorinchem
20.00

-> Lees verder 

Kader_Peeriscoop.png

Sterke verhalen

Mannen van Naam & Sylvia Houtzager - Waargebeurd

29 mei

 

In korte tijd hebben de Mannen van Naam indruk gemaakt, met hun vrolijke folkdeunen, prachtige kleinkunstliedjes en autobiografische verhalen hebben ze al heel wat zalen opgezweept. Nu wordt daar dus nog een dimensie aan toegevoegd. Met Sylvia’s virtuoze vioolspel zullen de Keltische deunen nog krachtiger klinken. Samen met Sylvia brengen zij een prachtig muzikaal programma dat op hilarische manier aan elkaar gepraat wordt met sterke verhalen. Die verhalen hebben één ding gemeen; ze zijn allemaal waargebeurd!

Theater Peeriscoop, Boerenstraat 11b, Gorinchem
20.30

-> Lees verder