ikbeleefgorinchem.nl

MuziekPunt

MuziekPunt is het ontmoetingspunt voor kinderen, jongeren én volwassenen die willen groeien in, én door muziek. Wil je starten met muziek of instromen op een bepaald niveau? Bij MuziekPunt kan dat! Samen met kwalitatief goede, gediplomeerde muziekdocenten werk je aan de muzikale groei inclusief een kort moment van schittering in de vorm van een presentatie.

Een groep enthousiaste muziekdocenten staat klaar om jou te laten groeien in muziek. We hebben gedegen kennis, expertise en ervaring opgebouwd in vele jaren samenwerken. Dat dragen wij als muziekteam graag en goed uit.

De muziekdocenten zijn gespecialiseerd, zowel in het samenwerken met het basisonderwijs als in het Voorbereidend Instrumentaal Onderwijs. Dit is de basis waarop kinderen kennis maken met muziek en de vaardigheden kunnen ontwikkelen. Ook voor ervaren cursisten bieden we een goede basis. Begeleiden en coachen op jouw niveau staat daarbij centraal.

We geloven in de kracht van muziek. Muziek stimuleert creativiteit, vindingrijkheid en de eigenheid van ieder mens. Muziek vergroot onze uitingsmogelijkheden. We zijn zelf, als musicus, enorm verbonden met muziek en willen dit graag doorgeven  aan anderen, omdat wij zo goed weten wat muziek kan doen. Wij staan voor plezier, passie en kwaliteit.                                       

En... het is gewoon leuk!

-> www.muziekpuntgorinchem.nl