ikbeleefgorinchem.nl

Bibliotheek Gorinchem

In de bibliotheek aan de Groenmarkt bent u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom voor het lenen van boeken, cd's, dvd's, cd-roms en tijdschriften, maar ook voor het lezen van de krant of een tijdschrift, om te internetten of op een andere manier informatie te zoeken. De bibliotheek is er voor u!

 

Uitgebreid assortiment

Kom gezellig de krant lezen in de leesruimte, maak gebruik van de boekenkennis van het deskundig personeel of leen iets uit het uitgebreide assortiment, zoals: literatuur, streekromans thrillers, kook-, reis- en hobbyboeken, luister- en voorleesboeken, cd’s, dvd’s en games, tijdschriften, e-books en natuurlijk kinder- en jeugdboeken. Iedereen is welkom.

 

Lenen

De bibliotheek en haar materialen zijn gratis te bezoeken en te raadplegen. Als u iets wilt lenen, dan heeft u een lenerspas nodig. Met uw lenerspas kunt u van huis reserveren en verlengen, in alle vestigingen van BibliotheekNetwerk ZHZo lenen en cd's lenen via Muziekweb.

 

Voor iedereen

Heeft u geen abonnement? Ook dan is de bibliotheek er voor u. Zo kunt u zoeken in onze online catalogus, tegen vergoeding het internet op en gebruik maken van gratis databanken voor de Consumentengids, Krantenbank en Tijdschriftenbank. Voor iedereen die op zoek is naar ander werk is er Taal&Werk-plek, waar u bovendien tegen vergoeding een afspraak maken met de werkcoach.

 

-> www.bibliotheekgorinchem.nl