ikbeleefgorinchem.nl

Artoteek Gorinchem

Om de zoveel tijd iets anders aan uw muur? Bij de Artoteek Gorinchem kunt u zelf een keuze maken uit meer dan 1700 kunstwerken om uw huis of bedrijf mooier te maken. Het kost niet veel en de mensen van de Artoteek helpen u graag op weg om iets uit te kiezen wat bij u past. De Artoteek Gorinchem, gevestigd in het hartje van de stad, heeft een afwisselende collectie en er is altijd wat nieuws.

 

De collectie

De collectie van de Artoteek is altijd in beweging. Abonnees brengen kunstwerken terug, de Artoteek koopt nieuwe aan en ruilt met collega-artoteken. Door de jaren heen heeft de Artoteek 1700 kunstwerken verzameld: schilderijen in olieverf, acryl, aquarel, maar ook tekeningen, grafisch werk, foto's, ruimtelijk werk en zelfs sieraden. Kunst in alle denkbare stijlen en technieken. De mensen van de Artoteek vertellen u er graag meer over en hebben uitgebreide documentatie. En bent u als lener aan een kunstwerk gehecht geraakt? Dan kunt u het vaak ook nog kopen.

 

Hoe werkt het?

Als particulier leent u een kunstwerk voor een periode van drie maanden of een half jaar. Maar via de catalogus op internet en online reservering kunt u ook vanaf thuis een keuze maken. Wilt u kunst voor in uw bedrijf, ook dan is de Artoteek u graag van dienst en adviseert, vervoert en plaatst de werken voor u, zoals u dat wilt.

 

Wat we nog meer doen

De Artoteek Gorinchem maakt graag hedendaagse kunst toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Daarom houdt de Artoteek regelmatig tentoonstellingen, doet mee aan de Culturele Route op elke tweede zondag van de maand en geeft educatie voor scholen.

 

-> www.artoteekgorinchem.nl