ikbeleefgorinchem.nl

Ik beleef Gorinchem

Verveel je je? In Gorinchem toch nooit! Ikbeleefgorinchem.nl is een online uitagenda met muziek, cultuur, geschiedenis, festivals, expo's, theater en film.

logo_ik_beleef_gorinchem_2.png

Glass 4 Ever

Kader_Museum_algemeen.pngGlas is een prachtig nuttig materiaal, als vensterglas, drinkglas of vaas. Maar er is nog een toepassing: kunst. Het Gorcums Museum laat in de expositie Glass 4 Ever zien hoe glas eruit ziet wanneer het geen ander nut heeft dan als drager van de creativiteit van de maker. Met het werk van 30 overwegend Nederlandse kunstenaars toont het museum van 21 oktober 2017 t/m 18 maart 2018 hoe veelzijdig het materiaal glas kan zijn: broos of sterk, transparant of ondoorzichtig, vlak of barok.

-> Lees alles

Kader_Nieuwe_Doelen.png

Harald Koll

Harald Koll bespeelt 6,12 & 15 snarige akoestische gitaren, in het Acoustic Heart Café, 13 oktober in de Nieuwe Doelen.

-> Lees alles

Esmay Usmany en Anke Timmer - Dromers

Kader_Peeriscoop.pngEsmay Usmany en Anke Timmer ontmoetten elkaar op het conservatorium. Dat er tussen deze twee vriendschap zou ontstaan, lag niet meteen voor de hand. Waar de één door het leven fladderde, nam de ander liever een weloverwogen besluit. Maar wat nou als blijkt dat juist hun verschillen de muziek maakt? Zelfs als het niet voor de hand ligt, maakt muziek vrienden voor het leven. Jos Otters, getalenteerd bassist en muzikant in hart en nieren, begeleidt én verbindt de dames als geen ander tijdens deze voorstelling. 22 oktober in Theater Peeriscoop.

-> Lees alles

Even naar de bioscoop

Kader_Roxy_zwart.jpg Hét filmtheater van Gorinchem is de Vue-bioscoop aan de Appeldijk, ook wel bekend als 'de Roxy'. Hier vind je altijd de nieuwste films, ook in 3D. Kijk op de site voor het actuele filmprogramma!

-> Bekijk het hele filmprogramma